• Imprimeix

EGM Ràdio a Catalunya – Tercera onada 2017

Catalunya Ràdio creix un 25% respecte l'anterior onada

30/11/2017 18:11

Estem davant els millors resultats EGM de la història de Catalunya Ràdio, amb gairebé 700.000 oients, 25% de creixement i líders el cap de setmana.

Cal felicitar-se, doncs, perquè l’aposta que es va fer per renovar l’emissora es va consolidant en totes les franges horàries i amb molts programes que dupliquen l’audiència.

Un altre motiu d’enhorabona col·lectiva és que la ràdio en català continua sent líder d’audiència a Catalunya. Cal destacar, en aquest sentit, el sòlid lideratge de Rac1, i remarcar, també, que les emissores del grup Flaix, que sumen més de 600.000 oients, completen aquest escenari d’èxit per a la ràdio en català.

Si a aquestes dades afegim el fet que Catalunya ràdio és actualment líder a internet amb més de 2.870.000 usuaris únics, tot plegat completa un marc positiu tant pel que fa la ràdio en català com per la salut del sistema públic de comunicació audiovisual a Catalunya.

Finalment, també hi ha bones notícies pel que fa la ràdio musical catalana: al lideratge continuat de Flaixbac, cal sumar-hi el retorn a la FM i les bones dades inicials d’Icat FM.

En conjunt, doncs, la tercera onada de l’EGM deixa un grapat de dades il·lusionants per a la radiodifusió catalana i en català.